Formula feature for fetching entity not working in annotation but ok in xml

Description

Fetching an mapped entity using formula is not working in annotation but it's fine with the XML case.
@Formula(value = "(1)")
private Article article;

it fails but XML it's working fine
<many-to-one name="article" class="com.test.bean.Article" formula="(1)">
<column name="ARTICLE" />
</many-to-one>

Environment

Windows 7, java 7

Activity

Show:
Steve Ebersole
October 27, 2015, 7:15 PM

This bug report does not indicate that the reported issue affects version 5.x. Versions prior to 5.x are no longer maintained. It would be a great help to the Hibernate team and community for someone to verify that the reported issue still affects version 5.x. If so, please add the 5.x version that you verified with to the list of affected-versions and attach the (preferably SSCCE) test case you used to do the verification to the report; from there the issues will be looked at during our triage meetings.

For details, see http://in.relation.to/2015/10/27/great-jira-cleanup-2015/

Steve Ebersole
October 28, 2015, 3:25 AM

As part of verifying that this issue affects 5.0, please just set the "Affects version". Leave the "verify-affects-5.0" label and leave the issue in "Awaiting Response" status; these are critical for us to be able to track these verifications and triage them. Thanks.

Ankit Singh Katiyar
October 28, 2015, 7:05 AM

I have tested this with 4.3.10.Final and it's fine in this version.

Steve Ebersole
October 29, 2015, 5:12 AM

Thanks for verifying!

Assignee

Unassigned

Reporter

Ankit Singh Katiyar

Fix versions

None

backPortable

None

Suitable for new contributors

None

Requires Release Note

None

Pull Request

None

backportDecision

None

Components

Affects versions

Priority

Major
Configure